Hallo Sterrenjutters,

Afgelopen jaar hebben we, dankzij de onvergetelijke zomer, volop kunnen genieten van heel wat heldere waarnemingsnachten en veel leuke voordrachten.聽Dit jaar organiseerden we opnieuw een 40-tal activiteiten. Het werd weer een druk jaar dus!
2019 wordt trouwens ons jubileumjaar. We bestaan dan vijf jaar en daarom hebben we o.a. Govert Shilling uitgenodigd. Hij is zowat de meest toonaangevende astronoom van de lage landen.

De bijdrage voor 2019 blijft nog steeds ongewijzigd. Slechts 10 euro voor een gans jaar lidmaatschap. En net zoals vorige jaren kan je dit ook weer combineren met een abonnement bij de VVS (Vereniging Voor Sterrenkunde) waardoor je 4 euro korting krijgt.

Met jullie bijdrage hebben we dit jaar een nieuwe zonnekijker aangeschaft en tegen nieuwjaar komt er ook nog een nieuwe spiegeltelescoop in de koepel op een vorkmontering. Dit zorgt voor een nog beter beeld en ook meer bewegingsruimte omdat met deze montering, het grote tegengewicht verdwijnt.

Wat krijg je zoal voor dit lidgeld?

  • Toegang tot de sterrenwacht op vaste dagen. Ter info: onze sterrenwacht staat op het mooiste dakterras van Koksijde 馃檪
    (Zie ook onze website desterrenjutters.be en https://www.facebook.com/desterrenjutters)
  • Iedere eerste vrijdag van de maand (behalve juli en augustus) een interessante voordracht over sterrenkunde, ruimtevaart of andere leuke aanverwante onderwerpen.
  • Korting van 茅茅n euro op de ingangsprijs van elke voordracht.
  • En optioneel een extra korting van 4 euro op het lidgeld van de VVS聽 indien je het VVS-lidgeld via ons betaald (wel v贸贸r 1 december!).

Dus naar keuze kan je:

  • Lid worden van de Sterrenjutters 2018: 10,00 euro
  • Lid worden van de Sterrenjutters 2018 茅n van de VVS: 34,00 euro indien betaald v贸贸r 1 december 2018. Na 1 december is dit 38 euro (VVS regulations).

Onze bankrekening:
BE32 1030 4540 8802
T.a.v. Siegfried Geryl
Tuinierstsraat 2, 8630 Veurne

Met vermelding van de juiste combinatie: ‘Lidgeld Sterrenjutters 2019‘ of ‘Lidgeld Sterrenjutters + VVS 2019

Alvast hartelijk dank!
Het bestuur